search

Florin Citu: in perioada urmatoare va fi pregatit proiectul e-Facturare

Florin Citu, premierul Romaniei, a informat ca Guvernul pregateste aplicarea primei etape a proiectului e-Facturare.

Primul pas il reprezinta facturarea electronica in relatia B2G (business to government), intre firme si institutiile statului, dupa care va urma si facturarea electroncia in relatia
B2B (business to business).

Citu subliniaza beneficiile proiectului e-Facturare - venituri mai mari la buget, combaterea evaziunii fiscale si transparenta in cheltuirea banilor publici.

"Am analizat astazi, impreuna cu ministrul Finantelor si specialistii din domeniu, stadiul proiectului e-Facturare. Este un proiect asteptat de mediul de afaceri, dar e-Facturare va avea rezultate bune pentru noi toti: venituri mai mari la buget, combaterea evaziunii fiscale si transparenta in cheltuirea banilor publici.

"In perioada urmatoare vom pregati in detaliu aplicarea primei etape a proiectului, facturarea electronica in relatia B2G (business to government), urmand ca urmatorul pas sa fie B2B (business to business).

M-am implicat foarte mult in acest proiect in calitate de ministru al finantelor, il voi duce la bun sfarsit ca prim-ministru!", a scris premierul pe Facebook.

Noutati contabile 1711749600
Atentie, contabili!

Contabilitatea se schimba!
Completeaza adresa de email la care
vrei sa primesti Raportul Gratuit

E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice