search

Un nou serviciu electronic anuntat de ANAF. Care sunt facilitatile?

Agentia Nationala de Administrare Fiscala a anuntat ca, incepand cu 22 noiembrie 2021, contribuabilii vor avea la dispozitie un nou serviciu electronic. 


Institutia lanseaza CHAT, un nou serviciu electronic disponibil pe www.anaf.ro,  incepand cu data de 22.11.2021. Acest serviciu se afla in faza de testare pana la sfarsitul anului si poate fi accesat la urmatorul link
 
 
Prin intermediul serviciului de CHAT contribuabilii pot beneficia de asistenta in vederea accesarii serviciilor disponibile pe portalul institutional. In situatia in care contribuabilii doresc alte informatii decat cele cu privire la serviciile disponibile pe portalul ANAF, acestia sunt rugati sa apeleze la celelalte modalitati de acordare a asistentei, cum ar fi Call Center ANAF.
 
Viziunea Agentiei Nationale de Administrare Fiscala este aceea de a deveni o administratie inovatoare si eficienta, capabila sa raspunda provocarilor mediului extern, care sa ofere servicii noi si adaptate diferitelor categorii de contribuabili si care sa faciliteze conformarea fiscala voluntara.


NOU: Balanta de verificare de la A la Z.
Analize, corelatii, studii de caz


Ghid practic pentru valorificarea eficienta
a informatiilor din balanta de verificare

...vezi detalii AICI >>


 
Noutati contabile 1711663200
Atentie, contabili!

Contabilitatea se schimba!
Completeaza adresa de email la care
vrei sa primesti Raportul Gratuit

E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice