Contabilitate � Conta.ro
Va asteptam online 24 ore din 24 sub sloganul: 100% contabilitate!
Puteti cere, oferi si gasi solutii la orice problema de contabilitate si fiscalitate. Si in plus aveti legislatia economica actualizata si un modul important de resurse umane.
  Eveniment Conta
  

REVISAL, solutii, intrebari, raspunsuri editia a II-a

Vesti bune: ITM si TeamNet te lamuresc in legatura cu Revisal!

Revisal ramane un subiect de actualitate, atat prin prisma schimbarilor legislative frecvente cat si prin diferite aspecte legate de utilizarea aplicatiei.

Dupa primul ContaEveniment cu acest subiect, a aparut HG 1105/2011, care completeaza HG 500/2011 si vine sa rezolve problema introducerii sporurilor, problema de altfel ridicata de mai multi participanti in data de 19.11. Pentru lamurirea aspectelor legate de aplicarea legislatiei in vigoare la aceasta data, am invitat-o ca speaker pe reprezentanta ITM Bucuresti, Marinela Balabuti, Sef Birou Legislatie, Contencios, Administrativ.

Pe langa legislatia in continua schimbare, asa cum ne-am obisnuit de ani buni, ramane o constanta a utilizarii oricarei aplicatii informatice: atunci cand sunt foarte multi utilizatori, fiecare cu specificul sau, apar si multe probleme de operare in aplicatie. Pentru a le lamuri, atat pe cele mai vechi, care inca n-au primit raspuns, cat si pe cele legate de ultimele modificari, l-am invitat pe reprezentantul TeamNet, Alexandru Ghiran, Project Manager, care a coordonat realizarea noului Revisal.

Te invitam la ContaEvenimentul - "Revisal, solutii, intrebari, raspunsuri" editia a II-a! Miercuri, 7.12.2011, ora 14, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, sala PLOIESTI. Participand, te vei pune la curent cu noutatile si vei primi raspunsuri la intrebari.

Detalii si inscrieri in pagina dedicata ContaEvenimentului pe portalul nostru.

Numarul de locuri pentru participanti este limitat.

Confirmarea inscrierii o vom face pe email, dupa incasarea taxei de participare, in valoare de 250 de lei+TVA, iar facturile vor fi inmanate participantilor cu ocazia inregistrarii la eveniment.

Pentru orice alte amanunte legate de eveniment, asteptam mesajele tale pe adresa de email evenimente@conta.ro sau la tel: 0745.091.189 / 0722.854.004



Inscrie-te si participa la acest eveniment conta.ro
Nume complet :
Telefon :
Adresa email :
  Conta Newsletter

Fii un contabil informat!

Aboneaza-te GRATUIT si vei primi Raportul Special


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


  Conta Firme de contabilitate
  Conta Site
  Conta Topicuri Forum
Copyright Conta Online / Conta.ro 2006 - 2024. Toate Drepturile rezervate
Un proiect: Fokus Digital Services